Grafikai szolgáltatások

Az "on-line" világban való jelenlét manapság nélkülözhetetlen egy cég sikeres működéshez, azonban a hagyományos, úgynevezett "offline" média jelentősége túlzottan is elhanyagolt. A cégek többsége úgy érzi elég egy weboldal a potenciális felhasználók, ügyfelek figyelmének elnyeréséhez. Annak ellenére, hogy ez sok szempontból igaz, egy professzionálisan megtervezett névjegykártya, brosúra vagy plakát jelentősen hozzájárulhat vállalkozásának, oldalának sikeréhez.

Cégünk csak a legprofesszionálisabb eszközökkel dolgozik, hogy megfelelhessünk legmagasabb szintű elvárásainak is. Fontosnak tartjuk, hogy a tervezési folyamatban az Ön elképzelései teljes mértékben megvalósulhassanak, ezért munkánk során állandó kapcsolatot tartunk Önnel.

Grafikai szolgáltatásaink címszavakban:

  • Webes arculattervezés
  • Logó tervezés
  • Banner tervezés
  • Boríték, levélpapír tervezés
  • Névjegykártya tervezés
  • Plakát, flyer tervezés

Logo tervezés

A logó talán az egyik - ha nem a legfontosabb - része cége arculatának. Megtervezése kritikus és kulcsfontosságú feladat. Gondoljon azokra a cégekre, amelyek logójával nap mint nap találkozik és úgy érzi mintha egy tinédzser készítette volna őket.

Mi olyan logót alkotunk Önnek, amely tökéletesen illeszkedik az Ön vállalkozásának profiljához, függetlenül attól, hogy egy új logóról vagy egy régi "felújításáról" van szó.

Névjegykártya

Egy újabb eszköz, amelyet nagyon sok vállalkozás figyelmen kívül hagy üzleti stratégiájának megtervezésekor. Egy névjegykártya lehetőséget ad ügyfeleinek arra, hogy megismerjék Önt és azt, hogy milyen szolgáltatásokat várhatnak Öntől — egy rosszul kivitelezett megoldás, megszámlálhatatlan ügyfél elvesztését jelentheti.

Cégünk különböző technikák sorát kínálja Önnek. Szeretne pozitív benyomást kelteni potenciális ügyfeleiben? Akkor a jó helyen jár! Lépjen velünk kapcsolatba mihamarabb!

Boríték és levélpapír

A boríték és levélpapír rendkívül fontos az ügyfelek megnyeresében, csakúgy mint egy névjegykártya. Másfelől a legtöbb hivatalos esetben ez képviseli Önt és cégét.

A Net-Solutions komoly figyelmet fordít arra, hogy mindenben megfeleljen az Ön igényeinek és teljes mértékben illeszkedjen cége profiljához.

Promóciós termékek (flyerek, plakátok)

Reklámanyagát többféle méretben is elkészíthetjük, A6-tól A1-ig. Mindezen felül nem csak szabványméretekkel dolgozunk: lehetősége van egyedi formájú, alakú anyagok megrendelésére is, mint például a kilincsre akasztható flyerek.

Bármilyen ötlete is legyen - Grafika, logó, plakát, flyer, boriték -, bátran keressen minket!

Ajánlatkérésért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!