Irodatechnika

Fénymásológépek, nyomtatók, nyomtatópapír, toner, tintapatron? Mi levesszük a terhet az Ön válláról, hogy soha többet ne kelljen a fenti dolgokkal foglalkoznia. Amennyiben minket bíz meg a fenti dolgok menedzselésével, annyit fog észrevenni, hogy a folyamatos odafigyelés és küzdelem helyett egyszerűen minden működik.

Gondolkodott már azon, hány darab különböző irodai eszközt használ és az összes eszköz egy nagy integrált rendszert alkot? Ön mégis három különböző cégnek fizet az üzemeltetésért? Tudja Ön, hogy a probléma megoldást mennyire lassítja a köztük lévő kommunikáció nehézkessége?

Az alábbi területeken lehetünk az Ön segítségére:

Szerviz és karbantartás

Nyomtatók, fénymásolók, számítógépek és hálózatok gyors és szakszerű szervizelését vállaljuk. Figyelmébe ajánljuk továbbá havi karbantartási szolgáltatásainkat, hogy az Ön munkaeszközei a lehető legmegbízhatóbban, és az elérhető legmagasabb rendelkezésre állási szinten szolgálják Önt.

Kellékanyagok kiszállítása

Patronok, tonerek, cartridge –ok, papírok minden létező nyomtató és fénymásoló típushoz. Segítünk Önnek kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő kellékanyagot, melyet kollégánk a kiszállást követően díjmentesen be is épít az adott gépbe. A részletekért kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Fénymásolók, nyomtatók, komplett számítógépek, perifériák és hardverek értékesítése

Amennyiben Önnek új gépekre, kiegészítőkre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk! Ingyenes helyszíni igényfelmérést követően díjmentesen helyezzük üzembe a tőlünk vásárolt berendezéseket, valamint az esetleges garanciális ügyintézéseket is díjmentesen vállaljuk.

Fénymásoló bérlés

Amennyiben nincs szüksége saját másológépre vagy nyomtatóra, kedvező bérleti konstrukcióban bocsátunk modern, digitális gépeket az Ön rendelkezésére.

Szaktanácsadás

Amennyiben Ön nem talál saját igényeinek megfelelő berendezéseket, mi készséggel bocsájtjuk az Ön rendelkezésére szaktudásunkat, legyen szó akár egyetlen gépről, vagy esetleg egy komplett informatikai infrastruktúra kiépítéséről.