Keresö optimalizálás, Keresömarketing, Linkmarketing, Közösségi média (Facebook), Weboldal audit

Tudja Ön pontosan, hogy mely marketing stratégiával érheti el a lehető legtöbb potenciális ügyfelet weboldala segítségével?

Napjainkra már elmúltak azok az idők, hogy a világhálón való puszta jelenlét elégséges legyen ahhoz, hogy a gyanútlanul böngésző, vagy esetleg célzottan kereső ügyfelek rátaláljanak weboldalunkra. Egy átlagos felhasználó annyi ingernek van kitéve, hogy ösztönösen szűri az elé táruló információkavalkádot.

A helyes on-line marketing stratégia megtervezésekor a következő kérdéseket kell feltenni magunknak:

 • Hogyan keltsük fel az érdeklődését?
 • Hogyan vegyük rá a felhasználót az interakcióra?
 • Hogyan tegyük számára a lehető legkönnyebbé a tájékozódást?
 • Hogyan garantáljuk, hogy a keresett információt a lehető legkisebb erőfeszítéssel megtalálja?
 • Hogyan érjük el a weboldal / márka / termék / cég általános ismertségének növekedését?

Ezek azok a kérdések, amelyeket egy weboldal készítésekor, egy on-line marketing kampány megtervezésekor érdemes feltenni .... és keresni valakit, aki tudja a választ!

On-line marketing tanácsadás

Amennyiben Ön még nem tudja, hogyan is prezentálja vállalkozását on-line, hogyan is feleljen meg leginkábba a - egyre sűrűbben változó igényű - vásárlóközönségnek, hogyan is kezdjen neki cége interneten való hirdetéséhez, ill. hogyan tud tényleges vásárlókat generálni hirdetéseiből, ráfordításaiból. Forduljon hozzánk bizalommal!

Keresö optimalizálás (SEO)

Egy megfelelően optimalizált céges weboldal vagy webáruház naponta akár több száz látogatót is vásárlóvá konvertálhat. A siker kulcsa nem más, mint megjelenni azoknak az embereknek, akik pontosan azt a tevékenységet keresik, amit mi kínálunk, majd végigvezetni a látogatókat céljuk eléréséhez szükséges úton. A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization = SEO) a Google keresőjének fejlődésével egy idős. Az amerikai cégek már a kezdetek kezdetén ráeszméltek arra, hogy ha valamilyen módon a találati lista elejére kerülnek, akkor abból közvetlen profitálhatnak. Profitáljon belőle Ön is a Net-Solutions segítségével! Mi legális eszközökkel garantáljuk cége jó helyezését a keresőkben. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk:

 • a megfelelő kulcsszavak meghatározására
 • a honlap szövegeinek javítására
 • a belső linkek optimalizálására
 • a konkurencia-elemzésre
 • a linkmarketing kampány tervezésére és lebonyolítására
 • folyamatos pozíciókövetésre

Miért költse marketingre szánt keretének nagyobb részét az on-line marketingre és azon belül a keresőoptimalizálásra? Mert a Google találati listájának első oldalán lenni - a számunkra fontos kulcsszavakra - összehasonlíthatatlanul nagyobb hasznot hoz, mint akármilyen más on-line vagy off-line médiumban elhelyezett hirdetés. Általános tapasztalat, hogy mára a vevők sokkal tudatosabbá váltak, ők keresik a terméket, és nem fordítva. Manapság ha bárki bármilyen terméket, szolgáltatást keres, legelőször az interneten tájékozódik, és csak utána indul el vásárolni. Természetesen pl. márkaépítésnél nem elhanyagolható a tradicionális marketing eszközök alkalmazása sem, de sem árban, sem pedig hatásfokában nem fogja megközelíteni a Google-ben rejlő lehetőségeket.

Fizetett hirdetések

Tudja, hogy a PPC hirdetés az egyetlen reklámforma, melynek használói szinte kivétel nélkül magas profitot érnek el? A kattintás alapú (Pay Per Click) hirdetések rugalmas, azonnal változtatható paramétereibol adódóan Ön képes csak azokat a hirdetéseket megtartani, amelyek jól szerepelnek, vagy magas az átkattintási arányuk, illetve megfelelő arányban konvertálják a látogatókat vásárlókká. A kattintás alapú költségelszámolás ezen felül lehetőséget ad a marketing keret folyamatos kontroll alatt tartására is. A rövid szöveges vagy képes hirdetések egyik legfőbb pozitív tulajdonsága a célozhatóság: keresőkben való megjelenésnél célozhatunk kulcsszavakra, de azt is kiválaszthatjuk, hogy melyik portálokon jelenjen meg hirdetésünk. Ebben segít nekünk a Magyarországon népszeru Google Adwords és Facebook hirdetési rendszer. A Google Adwords rendszeren keresztül futó hirdetéseinkkel pontosan akkor érjük el potenciális ügyfeleinket, amikor azok a legfogékonyabbak: keresés közben.
Miért válassza a Google AdWords és a Facebook hirdetési rendszert?

 • mert potenciális vásárlóit akkor éri el, amikor ők a legfogékonyabbak: keresés közben
 • mert csak a megszerzett látogatók után kell fizetni (pay per click)
 • a reklámkampányok paraméterei dinamikusan változathatóak, a módosítások azonnal megtehetőek
 • a hirdetésekrol sokrétu, lényegre törő riportok és kimutatások készíthetőek, amik piacelemzésként is funkcionálnak
 • a költségek felett teljes a kontroll, Ft-ra lebontva tudjuk ellenorizni keretünket
 • pontos targetálás: nyelvre, földrajzi régióra, kulcsszavakra és webhelyekre egyaránt lehet célozni

Miért bízza az Net-Solutions -ra hirdetéseinek kezelését?

 • megteremtjük a professzionális kampánykövetés és hatékonyság mérés lehetőségét
 • összhangba hozzuk hirdetéseit honlapjával és üzleti céljaival
 • cégének időt és energiát takarítunk meg a kezelés átvállalásával
 • folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk, korrekten tájékoztatunk

Facebook kampány

Tudta Ön, hogy az európai internet felhasználók internetezéssel eltöltött ideje több mint 20% -ban a közösségi oldalakon történik? Napjainkban szinte elképzelhetetlen egy vállalkozás Facebook profil nélkül. Egy pár példa arra, hogy miért is érdemes aktívan jelen lenni egy közösségi oldalon:

 • Gyors és hatékony tájékoztatás a legújabb termékekről, szolgáltatásokról, akciókról
 • Felhasználói interakciók - képek feltöltése, "tagg" -elés, "lájk" - olás, hozzászólások - általi ismertség, érintettség, érdekeltség növekedés
 • Exponenciálisan növekvő ismertség - egy új bejelölés akár több száz új potenciális ismeretséget jelenthet
 • Akciók gyors és hatékony prezentálás - "jelöljön be, és részt vesz akciónkban!"
 • Kép és videó galériák közzétételével a lehető legpontosabb kép nyújtása a vállalkozásról

Cégünk elkészíti és karbantartja az Ön személyre szabott Facebook oldalát, - időt és ezáltál pénzt megspórolva Önnek - úgy, hogy az a legteljesebb mértékben illeszkedjen az Ön és cége profiljához.

Linkmarketing kampány

A látogatottság növelésének egyik legegyszerűbb módja a weboldal különböző linkgyűjteményekben való elhelyezése. Nagy előnye, hogy egy egyszeri, végleges megoldás, nem igényel havi ráfordítást. Linkmarketing szolgáltatásunk keretein belül több mint 100 linkgyűjteményben helyezzük el az Ön weboldalának linkjét.

Ajánlatkérésért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!