Webdesign

Az internet ma már egy olyan terület, ahol cégek, saját tevékenységi körök jelenléte és hozzáférhetősége nélkülözhetetlen. Megfelelő előkészítettséggel napi több száz érdekelődő találhat információt szolgáltatásairól és válhatnak fizető ügyfelekké, mindezt a többi jelenléti forma fajlagos költségének töredékéért!

Amit garantálhatunk:

  • Professzionális hozzáállás
  • Szaktanácsadás az első lépésektől az üzemeltetésig
  • Átfogó gondolkodásmód. Egyaránt szem előtt tartjuk a műszaki, gazdasági, esztétikai, ergonómiai és marketing szempontokat
  • Marketing támogatás - hogy weboldala valóban forgalomnövekedést generáljon az Ön számára

Weboldal fejlesztés

Amikor valaki ház építésbe kezd, először egy jól felkészült mérnök gárdával konzultál. Miért lenne ez másképp egy vállalkozás on-line formájának létrehozásokor?
Ne essen bele abba a gyakori hibába, hogy készíttet egy weboldalt, majd később - belátva azt, hogy az nem szállítja a megfelelő számú ügyfelet - az egészet felül kell vizsgáltatnia, és lehetőleg az egészet alapjaiban újraíratni.
Ezért ajánljuk figyelmébe konzultációs szolgáltatásunkat, amelyet célszerű és kifizetődő már a weboldal koncepciós tervezésének szintjén igénybe venni.

Legyen szó egyszerű termékbemutató oldalról, céginformációs oldalról, közösségi portálról vagy webáruházról, Mi minden esetben az Ön igényeihez mérten, személyre szabottan készítjük el oldalainkat, garantáljuk, hogy az Ön honlapja nem fog visszaköszönni egy esetleges konkurens cég webcíme alatt. Személyes megbeszélések során kialakítjuk azt megjelenési formát, arculatot és színvilágot, valamint a szükséges funkciók azon csoportját, amelyek a leginkább illeszkednek az Ön cége profiljához, szükség esetén rendelkezésére állunk az oldal menürendszerének strukturális és ergonómiai szempontok alapján történő megtervezésében. A tervezést követően cégünk látványterveket készít az elkészítendő oldalról, a folyamat csak abban esetben lép a következő fázisba, amennyiben Ön 100% - ig elégedett a tervvel, annak elkészítéséért Önt semmilyen anyagi felelősség nem terheli.

Választható weboldal típusok

Statikus weboldal

Amenyiben Ön statikus weboldal elkészítésével bíz meg minket, a tartalomfeltöltést nem Ön végzi, az Ön által küldött anyagot Mi töltjük fel és tördeljük az oldalépítési folyamat részeként.

Dinamikus weboldal

Dinamikus weboldalt abban az esetben készítünk, amennyiben Ön szeretné módosítani weboldala tartalmát. Tartalomfeltöltéshez egy maximálisan személyre szabható tartalomkezelő rendszert biztosítunk, melynek segítségével egy szövegszerkesztő program egyszerűségével kezelheti oldalának tartalmát, tölthet fel képeket, videókat, kérdőíveket szerkeszthet, esetlegesen az oldalon feltüntetett reklámfelületeket menedzselheti.

Milyen tartalmakat módosíthat a tartalomkezelő (CMS) rendszerből?

Tartalomkezelő rendszerünk moduláris felépítésű, mindig csak az Ön által igényelt modulok kerülnek beépítésre. Adminisztrációs felületünk lehetővé teszi komplett, képekkel és videókkal illusztrált cikkek közzétételét, regisztrált felhasználóinak adminisztrálását, hírlevél küldését a feliratkozottak számára, napi oldallátogatottsági statisztika megtekintését, "eseménynaptár" tartalommal való feltöltését, webáruház termékeinek menedzselését, valamint minden létező, személyre szabott alkalmazás kezelése integrálható.

Az oldalkészítési folyamat végén az oldalt közzétesszük egy jelszóval védett, kizárolag az Ön számára látható webcímen, így "élesben" kipróbálhatja és lehetőségi nyílik pár utolsó módosításra, valamint a rejtett hibák elhárítására.

Hogyan tovább?

Elkészült a weboldala de nagyon alacsony a látogatottsága? Növelje weboldala látogatottságát és ezen keresztül bevételét Facebook, Google Adwords, valamint linkmarketing kampányokkal! Részletekért kattintson ide!

Ajánlatkérésért kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat.